sâmbătă, 11 mai 2013

Anunţuri: Conferinta Ai copil ajunge la Brasov


Conferinta Ai copil ajunge la Brasov

Cu totii, fie adulti, fie copii, ne aflam intr-un mediu extrem de solicitant si stresant. Descopera cum poti fi mai disponibil la nevoile familiei tale, in conferinta „Ai copil. Invata sa fii parinte!” din Brasov.Intalnirea are loc miercurea viitoare (22 mai), de la ora 18.30, la Sala de spectacole a Centrului Cultural Reduta. Conferinta este sustinuta de trainerul Sorin Mihalache, iar intrarea este libera.
Cu o tema numita „Mami, eu cresc! Tu ce faci? Invataturi despre atentie”, evenimentul iti va prezenta cum sa acorzi copilului tau atentia de care are nevoie pentru a creste sanatos si implinit.
Vei afla mai multe despre ce inseamna sa facem mai multe lucruri in acelasi timp, ce efecte are acest comportament si daca este benefic sau nu pentru relationarea cu cei mici.
De asemenea, vei intelege cum influenteaza lipsa de atentie a parintilor starea copiilor si cum se creeaza o relatie calduroasa si armonioasa intre parinti si copii.
In plus, sambata, 25 mai, esti invitat sa participi la Atelierul Experiental „Invataturi despre Atentie”, sustinut tot de Sorin Mihalache. Intalnirea se va desfasura pe parcursul intregii zile, de la 09.00 la 19.00, la Sala TP8 a Facultatii de Litere din Brasov.
Taxa de participare este de 150 de lei de persoana sau 200 de lei „Pachetul pentru doua persoane”. Inscrierile se fac fie prin e-mail, la adresa monica.bacila@gmail.com, fie prin telefon, la numarul 0725.437.404.
Sorin Mihalache este Asistent dr. la Centrul de Cercetare Interdisciplinara in Religie, Filosofie si Stiinta Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. De asemenea, este trainer experimentat in Comunicare si Dezvoltare personala, formator atestat CNFPA, licentiat in matematica si teologie ortodoxa, master in teologie ortodoxa, fizica teoretica si psihologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu